Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Гулавський В. Т. 
Сучасні методи оцінки функціональних продуктів харчування / В. Т. Гулавський // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 4. - С. 11-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_4_5
  Повний текст PDF - 274.25 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гулавський В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гулавський В. Т. Сучасні методи оцінки функціональних продуктів харчування / В. Т. Гулавський // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 4. - С. 11-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_4_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського