Наукова періодика України | Збірник наукових праць співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика | ||
Корольова Н. Д. Вплив на здоров’я студентів–медиків їжі швидкого приготування / Н. Д. Корольова, В. В. Чорна, Н. І. Гуменюк, В. Ю. Ангельська, С. С. Хлєстова // Збірник наукових праць співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2019. - Вип. 33. - С. 151-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpsnmapo_2019_33_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Корольова Н. Д. Вплив на здоров’я студентів–медиків їжі швидкого приготування / Н. Д. Корольова, В. В. Чорна, Н. І. Гуменюк, В. Ю. Ангельська, С. С. Хлєстова // Збірник наукових праць співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2019. - Вип. 33. - С. 151-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpsnmapo_2019_33_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |