Наукова періодика України | Зерно і хліб | ||
Анісімова Л. Гідротермічна обробка зерна поліпшує якість ячмінного помелу / Л. Анісімова // Зерно і хліб. - 2013. - № 4. - С. 80-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zikh_2013_4_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Анісімова Л. Гідротермічна обробка зерна поліпшує якість ячмінного помелу / Л. Анісімова // Зерно і хліб. - 2013. - № 4. - С. 80-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zikh_2013_4_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |