Наукова періодика України Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту


Луцяк В. В. 
Стратегічне планування і тактика інноваційної діяльності у ресторанних підприємствах: розроблення функціональних харчових продуктів / В. В. Луцяк, Ю. В. Ставська, О. М. Головня // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. Серія : Економіка і менеджмент. - 2018. - № 1. - С. 103-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsuem_2018_1_15
  Повний текст PDF - 452.533 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Луцяк В.
  • Ставська Ю.
  • Головня О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Луцяк В. В. Стратегічне планування і тактика інноваційної діяльності у ресторанних підприємствах: розроблення функціональних харчових продуктів / В. В. Луцяк, Ю. В. Ставська, О. М. Головня // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. Серія : Економіка і менеджмент. - 2018. - № 1. - С. 103-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsuem_2018_1_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Луцяк Віталій Васильович (технічні науки)
  • Ставська Юлія Вацлавівна (економічні науки)
  • Головня Олена Михайлівна (економічні науки)
  • Висоцька Оксана Мілентіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського