Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Трохименко В. З. Використання харчових добавок у ковбасному виробництві та їх вплив на організм людини / В. З. Трохименко, Л. А. Кальчук, М. І. Дідух, Т. І. Ковальчук, В. В. Захарін // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 233-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_54 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Трохименко В. З. Використання харчових добавок у ковбасному виробництві та їх вплив на організм людини / В. З. Трохименко, Л. А. Кальчук, М. І. Дідух, Т. І. Ковальчук, В. В. Захарін // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 233-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_54.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |