Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Трохименко В. З. 
Використання харчових добавок у ковбасному виробництві та їх вплив на організм людини / В. З. Трохименко, Л. А. Кальчук, М. І. Дідух, Т. І. Ковальчук, В. В. Захарін // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 233-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_54
  Повний текст PDF - 2.136 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Трохименко В.
  • Кальчук Л.
  • Дідух М.
  • Ковальчук Т.
  • Захарін В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Трохименко В. З. Використання харчових добавок у ковбасному виробництві та їх вплив на організм людини / В. З. Трохименко, Л. А. Кальчук, М. І. Дідух, Т. І. Ковальчук, В. В. Захарін // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 233-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_54.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Трохименко Віта Зигмундівна (біологічні науки)
  • Кальчук Любов Аскольдівна (сільськогосподарські науки)
  • Ковальчук Тетяна Іванівна (сільськогосподарські науки)
  • Захарін Вячеслав Васильович (ветеринарні науки)
  • Захарін В'ячеслав Васильович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського