Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Al-Bazi Mezher Kamil 
Evaluation Criteria of Bovine Milk Biological Value and Cheese Production Suitability / Mezher Kamil Al-Bazi, S. Shapovalov, N. Shkavro, L. Fedotova, N. Rusko // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 7. - С. 130-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_7_32
  Повний текст PDF - 704.861 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Al-Bazi M.
  • Shapovalov S.
  • Shkavro N.
  • Fedotova L.
  • Rusko N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Al-Bazi Mezher Kamil Evaluation Criteria of Bovine Milk Biological Value and Cheese Production Suitability / Mezher Kamil Al-Bazi, S. Shapovalov, N. Shkavro, L. Fedotova, N. Rusko // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 7. - С. 130-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_7_32.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського