Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Al-Bazi Mezher Kamil Evaluation Criteria of Bovine Milk Biological Value and Cheese Production Suitability / Mezher Kamil Al-Bazi, S. Shapovalov, N. Shkavro, L. Fedotova, N. Rusko // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 7. - С. 130-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_7_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Al-Bazi Mezher Kamil Evaluation Criteria of Bovine Milk Biological Value and Cheese Production Suitability / Mezher Kamil Al-Bazi, S. Shapovalov, N. Shkavro, L. Fedotova, N. Rusko // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 7. - С. 130-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_7_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |