Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Страшинський І. М. Використання амарантового борошна в технології м’ясних січених напівфабрикатів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, І. С. Казько, О. П. Фурсік, Р. А. Коломієць // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 227-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2%282%29__53 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Страшинський І. М. Використання амарантового борошна в технології м’ясних січених напівфабрикатів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, І. С. Казько, О. П. Фурсік, Р. А. Коломієць // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 227-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__53. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |