Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Божко Н. В. 
Використання суміші антиоксидантів у технології виробництва вареної ковбаси / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2%282%29__36
  Повний текст PDF - 561.026 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Божко Н.
  • Тищенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Божко Н. В. Використання суміші антиоксидантів у технології виробництва вареної ковбаси / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського