Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Сікун М. В. Вплив технологічних і конструктивних особливостей приготування та роздавання кормів в групах на основні показники мікроклімату в групових станках для поросят віком від одного до трьох місяців / М. В. Сікун // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(1). - С. 161-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2%281%29__39 Розглянуто вплив технологічних і конструктивних особливостей лінії приготування та роздавання кормів на споживання і втрати води піддослідними поросятами, який надасть змогу покращити умови утримання тварин. Застосування технологічного прийому забезпечення поросят кормом та водою з використанням розробленої технологічної лінії для приготування та роздавання вологого корму різної консистенції, у порівнянні з контрольними групами № 1 та № 2, призвело до зменшення площі зволоженої водою підлоги в групових станках дослідної групи на початку досліду на 63,7 % і 22,3 % та наприкінці і на 38,1 % і 19,8 % відповідно. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сікун М. В. Вплив технологічних і конструктивних особливостей приготування та роздавання кормів в групах на основні показники мікроклімату в групових станках для поросят віком від одного до трьох місяців / М. В. Сікун // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(1). - С. 161-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(1)__39.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |