Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Казаков Д. Д. 
Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості / Д. Д. Казаков, Ю. П. Рожевський // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Механізація та автоматизація виробничих процесів. - 2017. - Вип. 10. - С. 113-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_mekh_2017_10_27
  Повний текст PDF - 1.263 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Казаков Д.
  • Рожевський Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Казаков Д. Д. Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості / Д. Д. Казаков, Ю. П. Рожевський // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Механізація та автоматизація виробничих процесів. - 2017. - Вип. 10. - С. 113-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_mekh_2017_10_27.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського