Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Казаков Д. Д. Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості / Д. Д. Казаков, Ю. П. Рожевський // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Механізація та автоматизація виробничих процесів. - 2017. - Вип. 10. - С. 113-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_mekh_2017_10_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Казаков Д. Д. Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості / Д. Д. Казаков, Ю. П. Рожевський // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Механізація та автоматизація виробничих процесів. - 2017. - Вип. 10. - С. 113-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_mekh_2017_10_27. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |