Наукова періодика України | |||
Дыбева Т. Сравнительный анализ структур гостиничного и ресторанного продуктов / Т. Дыбева // Вісник соціально-економічних досліджень. - 2018. - № 3. - С. 73-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsed_2018_3_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дыбева Т. Сравнительный анализ структур гостиничного и ресторанного продуктов / Т. Дыбева // Вісник соціально-економічних досліджень. - 2018. - № 3. - С. 73-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsed_2018_3_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |