Наукова періодика України


Дыбева Т. 
Сравнительный анализ структур гостиничного и ресторанного продуктов / Т. Дыбева // Вісник соціально-економічних досліджень. - 2018. - № 3. - С. 73-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsed_2018_3_10
  Повний текст PDF - 412.54 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дыбева Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дыбева Т. Сравнительный анализ структур гостиничного и ресторанного продуктов / Т. Дыбева // Вісник соціально-економічних досліджень. - 2018. - № 3. - С. 73-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsed_2018_3_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського