Наукова періодика України Вісник Львівської комерційної академії


Хлопко Т. В. 
Поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів / Т. В. Хлопко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 131-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_28
  Повний текст PDF - 737.274 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хлопко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хлопко Т. В. Поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів / Т. В. Хлопко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 131-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_28.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського