Наукова періодика України | Вісник Львівської комерційної академії | ||
Хлопко Т. В. Поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів / Т. В. Хлопко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 131-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хлопко Т. В. Поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів / Т. В. Хлопко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 131-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_28. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |