Наукова періодика України Вісник Львівської комерційної академії


Ощипок І. М. 
Розробка м’ясних виробів із застосуванням білковмісних рослинних добавок / І. М. Ощипок // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 90-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_19
  Повний текст PDF - 892.255 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ощипок І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ощипок І. М. Розробка м’ясних виробів із застосуванням білковмісних рослинних добавок / І. М. Ощипок // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 90-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ощипок Ігор Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського