Наукова періодика України | Вісник Львівської комерційної академії | ||
Шестопал Г. С. Покращення споживних властивостей зерен кави шляхом оптимізації параметрів вапоризації / Г. С. Шестопал, Ю. В. Майбук // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2015. - Вип. 15. - С. 109-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2015_15_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шестопал Г. С. Покращення споживних властивостей зерен кави шляхом оптимізації параметрів вапоризації / Г. С. Шестопал, Ю. В. Майбук // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2015. - Вип. 15. - С. 109-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2015_15_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |