Наукова періодика України Вісник Львівської комерційної академії


Шестопал Г. С. 
Покращення споживних властивостей зерен кави шляхом оптимізації параметрів вапоризації / Г. С. Шестопал, Ю. В. Майбук // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2015. - Вип. 15. - С. 109-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2015_15_22
  Повний текст PDF - 409.448 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шестопал Г.
  • Майбук Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шестопал Г. С. Покращення споживних властивостей зерен кави шляхом оптимізації параметрів вапоризації / Г. С. Шестопал, Ю. В. Майбук // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2015. - Вип. 15. - С. 109-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2015_15_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського