Наукова періодика України | Вісник Львівської комерційної академії | ||
Ощипок І. М. Застосування біологічно активних добавок для приготування харчових продуктів і страв / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 144-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ощипок І. М. Застосування біологічно активних добавок для приготування харчових продуктів і страв / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 144-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |