Наукова періодика України Вісник Львівської комерційної академії


Ощипок І. М. 
Технологія макаронних виробів швидкого приготування у закладах ресторанного господарства / І. М. Ощипок, Л. М. Багрій // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 141-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_31
  Повний текст PDF - 337.02 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ощипок І.
  • Багрій Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ощипок І. М. Технологія макаронних виробів швидкого приготування у закладах ресторанного господарства / І. М. Ощипок, Л. М. Багрій // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 141-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ощипок Ігор Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського