Наукова періодика України | Вісник Львівської комерційної академії | ||
Ощипок І. М. Технологія макаронних виробів швидкого приготування у закладах ресторанного господарства / І. М. Ощипок, Л. М. Багрій // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 141-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ощипок І. М. Технологія макаронних виробів швидкого приготування у закладах ресторанного господарства / І. М. Ощипок, Л. М. Багрій // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 141-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |