Наукова періодика України Вісник Львівської комерційної академії


Гасанова А. Е. 
Якість бісквітів, які можна використовувати в лікувально-профілактичному харчуванні / А. Е. Гасанова // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 134-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_29
  Повний текст PDF - 348.064 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гасанова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гасанова А. Е. Якість бісквітів, які можна використовувати в лікувально-профілактичному харчуванні / А. Е. Гасанова // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 134-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гасанова Анна Едуардівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського