Гальцова О. Л. 
Розвиток харчової промисловості: макро-, мезо- та мікро рівні / О. Л. Гальцова, Н. М. Шмиголь // Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. - 2018. - № 4. - С. 3-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_ekon_2018_4_3
  Повний текст PDF - 384.36 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гальцова О.
  • Шмиголь Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гальцова О. Л. Розвиток харчової промисловості: макро-, мезо- та мікро рівні / О. Л. Гальцова, Н. М. Шмиголь // Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. - 2018. - № 4. - С. 3-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_ekon_2018_4_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шмиголь Надія Миколаївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського