Абрамик М. І. 
Споживання та забезпечення продукцією тваринного походження населення України в контексті підвищення ефективності галузі / М. І. Абрамик // Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 3. - С. 410-419. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_ekon_2015_3_50
  Повний текст PDF - 228.397 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Абрамик М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Абрамик М. І. Споживання та забезпечення продукцією тваринного походження населення України в контексті підвищення ефективності галузі / М. І. Абрамик // Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 3. - С. 410-419. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_ekon_2015_3_50.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського