Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Шаніна О. М. Амінокислотний склад безглютенового парового хліба / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 100-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_15 Досліджено амінокислотний склад безглютенового хліба. Встановлено суттєве зростання кількості незамінних лімітуючих амінокислот, що призводить до збільшення індексу незамінних амінокислот до 180 %. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаніна О. М. Амінокислотний склад безглютенового парового хліба / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 100-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |