Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Палій А. П. Роль технологічних чинників в одержанні високоякісного молока / А. П. Палій // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2017. - Вип. 181. - С. 94-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2017_181_18 Під час виробництва молока, поряд з обраним технологічним рішенням, важливим аспектом є одержання якісної продукції. Для одержання молока високої якості потрібно не лише правильно здійснювати годівлю корів, але й дотримуватись санітарно-гігієнічних умов на фермах та комплексах. Порушення цих правил призводять до значного бактеріального забруднення молока, яке є сприятливим середовищем для розвитку мікроорганізмів. Високе бактеріальне забруднення зумовлює швидку втрату свіжості та псування молока. При цьому змінюються його поживні й технологічні властивості. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Палій А. П. Роль технологічних чинників в одержанні високоякісного молока / А. П. Палій // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2017. - Вип. 181. - С. 94-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2017_181_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |