Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Назаренко Ю. В. 
Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами / Ю. В. Назаренко, І. М. Уханова, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 255-259. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_40
Наведено загальну характеристику харчових волокон та їх роль в організмі людини. Зокрема, розглянуто вплив харчових волокон "Фібрил" на технологію виробництва сиру кисломолочного. Досліджено параметри гомогенізації під час виготовлення сиру кисломолочного. Доведено переваги використання харчових волокон під час виробництва сиру кисломолочного у порівнянні з традиційною технологією.
  Повний текст PDF - 357.72 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Назаренко Ю.
  • Уханова І.
  • Кітченко Л.
  • Окуневська С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Назаренко Ю. В. Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами / Ю. В. Назаренко, І. М. Уханова, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 255-259. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Назаренко Юлія Валентинівна (технічні науки)
  • Уханова Ірина Миколаївна (ветеринарні науки)
  • Окуневська Світлана Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського