Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Колісниченко Т. О. 
Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності / Т. О. Колісниченко, А. К. Сирота // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 207-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_33
Розглянуто технологію соусів емульсійного типу функціонального призначення з додаванням водоростей вакаме та фукусу. Встановлено, що введення продуктів моря, багатих на макро- та мікроелементи, надасть змогу підвищити рівень харчової та біологічної цінності продукту.
  Повний текст PDF - 548.248 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колісниченко Т.
  • Сирота А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колісниченко Т. О. Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності / Т. О. Колісниченко, А. К. Сирота // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 207-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колісниченко Тетяна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського