Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Бондаренко Д. О. 
Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки / Д. О. Бондаренко, О. М. Люлька, І. Л. Корецька // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 188-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_30
Мета дослідження - вибір найякіснішого зразка пектину, технічна документація якого відповідає наданим характеристикам, а сам пектин буде найкращим для використання його в технологіях солодких страв.
  Повний текст PDF - 466.359 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бондаренко Д.
  • Люлька О.
  • Корецька І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бондаренко Д. О. Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки / Д. О. Бондаренко, О. М. Люлька, І. Л. Корецька // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 188-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондаренко Дмитро Олександрович (технічні науки)
  • Люлька Олександр Миколайович (технічні науки)
  • Корецька Ірина Львівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського