Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Силка І. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви / І. М. Силка, О. В. Коваль, М. М. Козуб // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 174-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_28 Запропоновано спосіб розроблення нових рецептур комбінованих соусів шляхом часткової заміни інгредієнтів основного червоного соусу задля підвищення їх харчової цінності. Як збагачувачі використовували суміш рослинних олій (оливкової, гарбузової та обліпихової). Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Силка І. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви / І. М. Силка, О. В. Коваль, М. М. Козуб // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 174-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |