Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Антощенкова В. В. Ціноутворення в молокопродуктовому підкомплексі України: тенденції та перспективи / В. В. Антощенкова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 172. - С. 68-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_172_10 Розглянуто основні тенденції процесу ціноутворення в молокопродуктовому підкомплексі України. Процес ціноутворення на молоко та продукцію його переробки суттєво залежить від факторів сезонності, якості сировини, розміру транспортно-заготівельних витрат. Аналізуючи тенденції та динаміку ціноутворення в молокопродуктовому підкомплексі України можна впевнено говорити, що ефективність виробництва та реалізації молочної продукції переробного сектора напряму залежить від цінної та виробничої стабільності в молочному скотарстві, але звичайно потрібно враховувати регіональні та районні особливості функціонування молокопродуктивного підкомплексу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антощенкова В. В. Ціноутворення в молокопродуктовому підкомплексі України: тенденції та перспективи / В. В. Антощенкова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 172. - С. 68-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_172_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |