Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Грідін О. В. 
Значення зернопродуктового підкомплексу в дотриманні продовольчої безпеки України / О. В. Грідін // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2015. - Вип. 161. - С. 136-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2015_161_18
Розглянуто основні принципи, на яких базується продовольча безпека України. Досліджено динаміку виробництва зернових в Україні. Проаналізовано фактичний рівень споживання основних продуктів харчування населенням України та проведено порівняння з раціональними нормами. Визначено необхідність забезпечення виробництва якісної продукції, а також максимально повного збереження її якісних властивостей і характеристик. Вказано чинники, що безпосередньо впливають на забезпечення продовольчої безпеки. Зазначені основні напрямки розв'язання проблеми забезпечення продовольчої безпеки та окреслені основні завдання у сфері зернопродуктового підкомплексу в цьому контексті.
  Повний текст PDF - 342.536 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грідін О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грідін О. В. Значення зернопродуктового підкомплексу в дотриманні продовольчої безпеки України / О. В. Грідін // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2015. - Вип. 161. - С. 136-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2015_161_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського