Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Грідін О. В. Значення зернопродуктового підкомплексу в дотриманні продовольчої безпеки України / О. В. Грідін // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2015. - Вип. 161. - С. 136-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2015_161_18 Розглянуто основні принципи, на яких базується продовольча безпека України. Досліджено динаміку виробництва зернових в Україні. Проаналізовано фактичний рівень споживання основних продуктів харчування населенням України та проведено порівняння з раціональними нормами. Визначено необхідність забезпечення виробництва якісної продукції, а також максимально повного збереження її якісних властивостей і характеристик. Вказано чинники, що безпосередньо впливають на забезпечення продовольчої безпеки. Зазначені основні напрямки розв'язання проблеми забезпечення продовольчої безпеки та окреслені основні завдання у сфері зернопродуктового підкомплексу в цьому контексті. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Грідін О. В. Значення зернопродуктового підкомплексу в дотриманні продовольчої безпеки України / О. В. Грідін // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2015. - Вип. 161. - С. 136-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2015_161_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |