Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Богомолова К. С. Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції / К. С. Богомолова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2015. - Вип. 161. - С. 118-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2015_161_16 Досліджено актуальні питання конкурентоспроможності продукції. Розглянуто основні підходи до оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Оцінка конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції надає змогу відокремити працю товаровиробників від праці підприємців, що задіяні у процесі її переробки, виявити фактори, які впливають на формування собівартості виготовленої продукції, провести аналіз показників якості сільськогосподарської продукції та сформувати ціну сировини та готової продукції, ідентифікувати конкурентні аграрні підприємства та розробити заходи щодо їх підтримки для виходу на міжнародні ринки, намітити рішення з питань діяльності неконкурентоспроможних підприємств агропромислового комплексу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Богомолова К. С. Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції / К. С. Богомолова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2015. - Вип. 161. - С. 118-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2015_161_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |