Крамаренко Д. П. 
Дослідження харчової і біологічної цінності нового комбінованого фаршу з м’ясом птиці та рослинними гідробіонтами / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, О. О. Ревякіна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 4. - С. 183-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_4_27
  Повний текст PDF - 461.839 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крамаренко Д.
  • Гіренко Н.
  • Ревякіна О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крамаренко Д. П. Дослідження харчової і біологічної цінності нового комбінованого фаршу з м’ясом птиці та рослинними гідробіонтами / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, О. О. Ревякіна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 4. - С. 183-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_4_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Крамаренко Дмитрий Павлович (технічні науки)
  • Крамаренко Дмитрий Павлович (технічні науки)
  • Гіренко Наталія Ігорівна (технічні науки)
  • Ревякіна Ольга Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського