Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Бурак В. Г. Обґрунтування технології виробництва комбінованих м'ясних напівфабрикатів шляхом збагачення білками рослинного походження / В. Г. Бурак, А. Б. Матвієнко, І. І. Мєрна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 4. - С. 139-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_4_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурак В. Г. Обґрунтування технології виробництва комбінованих м'ясних напівфабрикатів шляхом збагачення білками рослинного походження / В. Г. Бурак, А. Б. Матвієнко, І. І. Мєрна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 4. - С. 139-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_4_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |