Наукова періодика України Вісник Херсонського національного технічного університету


Бурак В. Г. 
Обґрунтування технології виробництва комбінованих м'ясних напівфабрикатів шляхом збагачення білками рослинного походження / В. Г. Бурак, А. Б. Матвієнко, І. І. Мєрна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 4. - С. 139-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_4_20
  Повний текст PDF - 586.668 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурак В.
  • Матвієнко А.
  • Мєрна І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурак В. Г. Обґрунтування технології виробництва комбінованих м'ясних напівфабрикатів шляхом збагачення білками рослинного походження / В. Г. Бурак, А. Б. Матвієнко, І. І. Мєрна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 4. - С. 139-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_4_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурак Валентина Генадіївна (технічні науки)
  • Матвієнко Андрій Борисович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського