Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Кулігін М. Л. Дослідження впливу структуроутворювачів, загущувачів, вологоутримуючих агентів на консистенцію плодово-ягідного морозива (Частина 1) / М. Л. Кулігін // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 2. - С. 102-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_2_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кулігін М. Л. Дослідження впливу структуроутворювачів, загущувачів, вологоутримуючих агентів на консистенцію плодово-ягідного морозива (Частина 1) / М. Л. Кулігін // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 2. - С. 102-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_2_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |