Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Д’яконова А. К. Розробка універсальної основи для приготування соусної продукції / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 4. - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_4_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Д’яконова А. К. Розробка універсальної основи для приготування соусної продукції / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 4. - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_4_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |