Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Кулігін М. Л. Дослідження впливу модифікованого крохмалю на реологічні властивості кетчупу / М. Л. Кулігін, О. Я. Семешко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 155-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кулігін М. Л. Дослідження впливу модифікованого крохмалю на реологічні властивості кетчупу / М. Л. Кулігін, О. Я. Семешко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 155-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |