Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Shydakova-Kameniuka E. Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils / E. Shydakova-Kameniuka, A. Novik, Y. Zhukov, Y. Matsuk, A. Zaparenko, P. Babich, S. Oliinyk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2019. - № 2(11). - С. 56-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2019_2%2811%29__8 Досліджено технологічні властивості шроту кедрового горіху (ШКГ) і шроту волоського горіху (ШВГ). Встановлено, що горіхові шроти є високодисперсними порошками з більшим ступенем дисперсності, ніж борошно пшеничне. Розмір до 40 мкм мають 69 % часток ШКГ, 72 % ШВГ і лише 35 % борошна. У порівнянні з борошном пшеничним за впливу температур 20 - 60 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Shydakova-Kameniuka E. Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils / E. Shydakova-Kameniuka, A. Novik, Y. Zhukov, Y. Matsuk, A. Zaparenko, P. Babich, S. Oliinyk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2019. - № 2(11). - С. 56-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2019_2(11)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |