Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Kharkianen O. Development of information technology for supporting the process of adjustment of the food enterprise assortment / O. Kharkianen, O. Myakshylo, S. Hrybkov, M. Kostikov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(3). - С. 77-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1%283%29__10 Досліджено процес управління виробництвом продукції на багатономенклатурному харчовому підприємстві з застосуванням методів інтелектуального аналізу даних для підтримки процесу коригування асортименту продукції. У результаті дослідження розроблено інформаційну технологію, яка включає в себе адаптовані методи інтелектуального аналізу даних. Використання цієї технології надасть можливість підвищити ефективність господарської діяльності підприємств. Це досягається за рахунок зниження витрат на собівартість продукції. Запропоновану технологію можна використовувати як у харчовій, так і в інших галузях виробництва. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kharkianen O. Development of information technology for supporting the process of adjustment of the food enterprise assortment / O. Kharkianen, O. Myakshylo, S. Hrybkov, M. Kostikov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(3). - С. 77-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(3)__10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |