Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Kharkianen O. 
Development of information technology for supporting the process of adjustment of the food enterprise assortment / O. Kharkianen, O. Myakshylo, S. Hrybkov, M. Kostikov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(3). - С. 77-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1%283%29__10
Досліджено процес управління виробництвом продукції на багатономенклатурному харчовому підприємстві з застосуванням методів інтелектуального аналізу даних для підтримки процесу коригування асортименту продукції. У результаті дослідження розроблено інформаційну технологію, яка включає в себе адаптовані методи інтелектуального аналізу даних. Використання цієї технології надасть можливість підвищити ефективність господарської діяльності підприємств. Це досягається за рахунок зниження витрат на собівартість продукції. Запропоновану технологію можна використовувати як у харчовій, так і в інших галузях виробництва.
  Повний текст PDF - 1.184 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kharkianen O.
  • Myakshylo O.
  • Hrybkov S.
  • Kostikov M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kharkianen O. Development of information technology for supporting the process of adjustment of the food enterprise assortment / O. Kharkianen, O. Myakshylo, S. Hrybkov, M. Kostikov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(3). - С. 77-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(3)__10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грибков Сергій Віталійович (технічні науки)
  • Костіков Микола Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського