Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Tsygankov S. Study into effect of food fibers on the fermentation process of wheya / S. Tsygankov, O. Grek, O. Krasulya, O. Onopriichuk, L. Chubenko, O. Savchenko, O. Snizhko, O. Ochkolyas // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 56-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1%2811%29__9 Досліджено вплив харчових волокон на бродіння молочної сироватки. Встановлено форми зв'язку вологи в сумішах молочної сироватки і харчових волокон із різним ступенем вологопоглинальної здатності. За основними показниками бродіння визначено оптимальні умови ферментації лактозозброджувальними дріжджами Zygosaccharomyces lactis 868-K сироватково-рослинного сусла. Доведено можливість використання результатів у технології сироваткових ферментованих напоїв підвищеної в'язкості. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Tsygankov S. Study into effect of food fibers on the fermentation process of wheya / S. Tsygankov, O. Grek, O. Krasulya, O. Onopriichuk, L. Chubenko, O. Savchenko, O. Snizhko, O. Ochkolyas // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 56-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(11)__9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |