Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Dzyuba N. Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating freshmixes with abalanced potassiumprotein composition / N. Dzyuba, L. Telezhenko, M. Kashkano, S. Vikul, O. Priss, V. Zhukova, L. Kiurcheva, N. Gaprindashvili // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 33-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1%2811%29__6 За допомогою методів математичного моделювання розроблено рецептури імуностимулювальних фреш-міксів. Оптимізацію рецептурного складу проведено за вмістом білку та калію. Визначено біологічну активність отриманих напоїв, вміст основних харчових нутріентів та проведено товарознавчу оцінку якості даних продуктів. Використовуючи тест ALST визначено умови зберігання розроблених фреш-міксів.Розроблено рецептури ексртудованих продуктів на основі зерна цукрової кукурудзи, голозерного ячменю, коренеплодів моркви, кореню солодки та гідролізату колагена. Визначено фізико-хімічні показники (намокаємість, перетравлювальність, мікроструктуру) отриманих екструдатів; наведено апаратурно-технологічну схему виробництва; проведено аналіз таких показників як намокання та перетравлюваність. Дослідження складу мікронутрієнтів показало, що споживання 100 г паличок "Кукурудзянка" задовольняє потреби людини в вітамінах A та B Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dzyuba N. Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating freshmixes with abalanced potassiumprotein composition / N. Dzyuba, L. Telezhenko, M. Kashkano, S. Vikul, O. Priss, V. Zhukova, L. Kiurcheva, N. Gaprindashvili // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 33-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(11)__6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |