Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Korenets Yu. Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough / Yu. Korenets, Iu. Goriainova, R. Nykyforov, I. Nazarenko, O. Simakovа // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2%2810%29__5 Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання плодів чорноплідної горобини у технології виробів з пісочного тіста. Досліджено вплив добавки чорноплідної горобини на основний рецептурний компонент пісочного тіста - пшеничне борошно. Встановлено, що добавка чорноплідної горобини сприяє не лише підвищенню харчової цінності виробів з пісочного тіста, але й надає можливість поліпшити якість пісочного тіста. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Korenets Yu. Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough / Yu. Korenets, Iu. Goriainova, R. Nykyforov, I. Nazarenko, O. Simakovа // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2(10)__5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |