Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Shapoval S. 
Improved method to determine structural-mechanical properties of turkey meat at axial deformation / S. Shapoval // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 1(10). - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_1%2810%29__9
  Повний текст PDF - 1.104 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Shapoval S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Shapoval S. Improved method to determine structural-mechanical properties of turkey meat at axial deformation / S. Shapoval // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 1(10). - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_1(10)__9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського