Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Shapoval S. Improved method to determine structural-mechanical properties of turkey meat at axial deformation / S. Shapoval // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 1(10). - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_1%2810%29__9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Shapoval S. Improved method to determine structural-mechanical properties of turkey meat at axial deformation / S. Shapoval // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 1(10). - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_1(10)__9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |