Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Павлюк Р. Ю. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів / Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, О. А. Каплун, С. М. Лосєва // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6%2810%29__9 Вивчено вміст біологічно активних речовин (БАР) - хлорофілів a і b, каротиноїдів, L-аскорбінової кислоти та поліфенольних речовин в хлорофілвмісних овочах (капусті броколі та брюссельській). Розроблено кріогенну технологію заморожування хлорофілвмісних овочів. Встановлено, що застосування кріогенного "шокового" заморожування надає можливість не тільки зберегти всі корисні БАР, але й більш повно їх вилучити у вільний стан. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів / Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, О. А. Каплун, С. М. Лосєва // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |