Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Прибильський В. Л. Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою / В. Л. Прибильський, Р. М. Мукоїд, Фионг Донг Нгуен // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6%2810%29__7 Зазначено, що промислове виробництво безалкогольних ферментованих напоїв в Україні представлено тільки хлібним квасом, що обмежує потреби споживачів. Наведено результати досліджень щодо визначення можливості використання екстракту із зерна рису для інтенсифікації їх виробництва та розширення асортименту. Визначено фізико-хімічні та органолептичні показники сусла за різних співвідношень квасного та рисового складових. Досліджено динаміку бродіння сусла. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Прибильський В. Л. Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою / В. Л. Прибильський, Р. М. Мукоїд, Фионг Донг Нгуен // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |