Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Дейниченко Г. В. Дослідження можливостей використання біофортифікованих овочів як джерела каротиноїдів / Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2%2810%29__8 Доведено доцільність використання агрономічно біофортифікованих овочів як джерела каротиноїдів у диверсифікованих дієтах, призначених для подолання проблеми мікронутрієнтного голоду. Дослідження вмісту каротиноїдів проведено у баклажанах, перці солодкому, гарбузах, динях, вирощених із використанням органічного добрива "Ріверм", розробленого українськими вченими. Як контроль обрано зразки овочів, для вирощування яких використано традиційну технологію. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. В. Дослідження можливостей використання біофортифікованих овочів як джерела каротиноїдів / Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |