Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Андрєєва С. С. Дослідження мікроструктури крохмалів фізичної модифікації для обгрунтування використання в технології соусів / С. С. Андрєєва, М. Б. Колесникова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5%2811%29__2 Наведено результати досліджень фракційного складу крохмалів залежно від крохмалоносія, а саме залежність властивостей крохмалю від розміру та форми зерен, наслідком чого є визначення виду та типу модифікації крохмалю. Експериментально одержано наукові дані щодо змін процесу клейстеризації крохмалів фізичної модифікації під впливом технологічних чинників (тривалості теплової обробки, зміни pH середовища). Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Андрєєва С. С. Дослідження мікроструктури крохмалів фізичної модифікації для обгрунтування використання в технології соусів / С. С. Андрєєва, М. Б. Колесникова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__2.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |