Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Прісс О. П. Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів / О. П. Прісс, А. С. Кулик // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4%2810%29__12 Досліджено вплив антиоксидантних препаратів на зміни кольору під зберігання зелені петрушки, огірків і кабачків. Для сповільнення розпаду хлорофілів, каротиноїдів і підтримання високої якості овочів, що мають зелене забарвлення, запропоновано післязбиральну теплову обробку розчином антиоксиданту, що містить хлорофіліпт, для огірків і кабачків і використання живильного розчину з антиоксидантами для петрушки. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Прісс О. П. Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів / О. П. Прісс, А. С. Кулик // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4(10)__12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |