Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Єгоров Б. В. Вплив теплової обробки на якість кормової добавки з використанням томатних вичавок / Б. В. Єгоров, І. С. Малакі // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4%2810%29__11 Досліджено вплив процесу екструдування на якість кормової домішки з використанням томатних вичавок. Визначено фізико-хімічні властивості та мікробіологічний стан кормової домішки з введенням томатних вичавок до та після екструдування. Встановлено, що проведення процесу екструдування покращує фізичні властивості домішки, збільшує перетравність поживних речовин ферментами шлунково-кишкового тракту птиці, а також значно поліпшує її мікрофлору. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Єгоров Б. В. Вплив теплової обробки на якість кормової добавки з використанням томатних вичавок / Б. В. Єгоров, І. С. Малакі // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4(10)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |