Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Єгоров Б. В. 
Вплив теплової обробки на якість кормової добавки з використанням томатних вичавок / Б. В. Єгоров, І. С. Малакі // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4%2810%29__11
Досліджено вплив процесу екструдування на якість кормової домішки з використанням томатних вичавок. Визначено фізико-хімічні властивості та мікробіологічний стан кормової домішки з введенням томатних вичавок до та після екструдування. Встановлено, що проведення процесу екструдування покращує фізичні властивості домішки, збільшує перетравність поживних речовин ферментами шлунково-кишкового тракту птиці, а також значно поліпшує її мікрофлору.
  Повний текст PDF - 281.12 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єгоров Б.
  • Малакі І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єгоров Б. В. Вплив теплової обробки на якість кормової добавки з використанням томатних вичавок / Б. В. Єгоров, І. С. Малакі // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4(10)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Єгоров Богдан Вікторович (1958–) (технічні науки)
  • Чернега Ілона Савелівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського