Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Доценко В. Ф. 
Исследование возможности использования плодовых порошков в технологии бисквитных полуфабрикатов / В. Ф. Доценко, Ю. А. Мирошник, Е. Б. Шидловская, И. М. Медвидь // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 64-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3%2810%29__14
Рассмотрена возможность использования порошков калины, рябины и облепихи для производства бисквитных полуфабрикатов функционального назначения. Исследовано влияние плодовых порошков на количество и качество клейковины, структурно-механические и физические свойства теста. Обоснована целесообразность использования поверхностно-активных веществ в технологии бисквитного полуфабриката с целью улучшения качества готовых изделий.
  Повний текст PDF - 383.901 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Доценко В.
  • Мирошник Ю.
  • Шидловская Е.
  • Медвидь И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Доценко В. Ф. Исследование возможности использования плодовых порошков в технологии бисквитных полуфабрикатов / В. Ф. Доценко, Ю. А. Мирошник, Е. Б. Шидловская, И. М. Медвидь // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 64-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3(10)__14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  • Мирошник Юлія Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського