Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Дейниченко Г. В. Сенсорний аналіз біофортифікованого маринованого солодкого перцю / Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__5 Доведено доцільність застосування способу маринування з коренем імбиру для переробки біофортифікованого солодкого перцю за допомогою сенсорного аналізу, який проведено з використанням розробленої балової шкали та за допомогою аналітичної оцінки описовим методом (дескриптивним). Перець вирощено з використанням екологічно чистого добрива "Ріверм", яке забезпечує природне підвищення вмісту вітамінів і мінеральних речовин в овочах. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. В. Сенсорний аналіз біофортифікованого маринованого солодкого перцю / Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |