Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Дейниченко Г. В. 
Сенсорний аналіз біофортифікованого маринованого солодкого перцю / Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__5
Доведено доцільність застосування способу маринування з коренем імбиру для переробки біофортифікованого солодкого перцю за допомогою сенсорного аналізу, який проведено з використанням розробленої балової шкали та за допомогою аналітичної оцінки описовим методом (дескриптивним). Перець вирощено з використанням екологічно чистого добрива "Ріверм", яке забезпечує природне підвищення вмісту вітамінів і мінеральних речовин в овочах.
  Повний текст PDF - 249.224 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Юдічева О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Сенсорний аналіз біофортифікованого маринованого солодкого перцю / Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Геннадій Володимирович (педагогічні науки)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Юдічева Ольга Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського