Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Иоргачева Е. Г. Регулирование структурно-реологических свойств желейных и сбивных масс для двухслойного мармелада / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, К. В. Аветисян // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 122-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__23 Изучена возможность использования крахмальных сиропов в технологии двухслойного мармелада на разных студнеобразователях. Исследование структурно-реологических свойств желейных и пенообразных масс показало целесообразность применения сиропов для замены глюкозы, патоки и части сахара в рецептуре. Для упрочнения структуры мармеладных масс с полной заменой всех сахаристых компонентов на крахмальные сиропы предложено использовать полидекстрозу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Иоргачева Е. Г. Регулирование структурно-реологических свойств желейных и сбивных масс для двухслойного мармелада / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, К. В. Аветисян // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 122-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |