Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Иоргачева Е. Г. 
Регулирование структурно-реологических свойств желейных и сбивных масс для двухслойного мармелада / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, К. В. Аветисян // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 122-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__23
Изучена возможность использования крахмальных сиропов в технологии двухслойного мармелада на разных студнеобразователях. Исследование структурно-реологических свойств желейных и пенообразных масс показало целесообразность применения сиропов для замены глюкозы, патоки и части сахара в рецептуре. Для упрочнения структуры мармеладных масс с полной заменой всех сахаристых компонентов на крахмальные сиропы предложено использовать полидекстрозу.
  Повний текст PDF - 293.446 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Иоргачева Е.
  • Макарова О.
  • Аветисян К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Иоргачева Е. Г. Регулирование структурно-реологических свойств желейных и сбивных масс для двухслойного мармелада / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, К. В. Аветисян // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 122-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іоргачова Катерина Георгіївна (технічні науки)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  • Аветісян Карине Валерівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського