Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Нечепуренко К. Б. Технологічні аспекти утворення структурованих емульсій у складі м’ясних січених виробів / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 79-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__16 Обгрунтовано технологію м'ясних січених виробів (МСВ), до складу яких входять структуровані емульсії (СЕ), адже одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання термостабільних СЕ на основі альгінатів із залишками кальцію. Технологія використовується у складі МСВ для харчової промисловості та сфери ресторанного господарства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нечепуренко К. Б. Технологічні аспекти утворення структурованих емульсій у складі м’ясних січених виробів / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 79-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |