Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 5(10). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_5%2810%29__8 Надано результати досліджень впливу низьких температур і попередньої технологічної обробки перед заморожуванням на якість овочевих напівфабрикатів для перших і других страв на основі буряку столового. Встановлено зміни діапазонів температур кристалізації та плавлення води в досліджуваних зразках за різних режимів тушіння, а також зміни швидкості заморожування за різних режимів підсушування. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 5(10). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_5(10)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |