Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Одарченко А. М. 
Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 5(10). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_5%2810%29__8
Надано результати досліджень впливу низьких температур і попередньої технологічної обробки перед заморожуванням на якість овочевих напівфабрикатів для перших і других страв на основі буряку столового. Встановлено зміни діапазонів температур кристалізації та плавлення води в досліджуваних зразках за різних режимів тушіння, а також зміни швидкості заморожування за різних режимів підсушування.
  Повний текст PDF - 281.143 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 5(10). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_5(10)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Андрій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського